fbpx

Iets vroeger dan gepland….

Als ik de laatste zin van mijn vorige blog-post lees, dan geeft het al een beetje aan dat ik een voorgevoel had….

Ik lig dan wel niet vervroegd in het kraambed, maar wel al 2,5 week in een ziekenhuisbed met veel te vroeg gebroken vliezen. Het was even spannend of de bevalling door zou zetten, maar het gaat nu goed! Ons kleine meisje lijkt het niet heel erg te vinden dat haar grote zwembad waar ze heerlijk in kon spartelen is veranderd in een nauwsluitend slaapzakje. Hopelijk blijft ze nog lekker even in mijn buik doorgroeien totdat ze groot en sterk genoeg is om met onze wondere wereld kennis te maken….

Dit betekent dat ik vrij plots mijn virtuele winkeldeuren heb moeten sluiten. Gelukkig kunnen jullie bij “mijn verkooppunten” terecht om toch nog voor of na de feestdagen een feestelijke feestjurk te maken! In het nieuwe jaar (als we in Casa Kocis allemaal onze draai weer hebben gevonden), kom ik heel graag terug met alle nieuwe ideeën die nu vanuit mijn bed mijn hoofd binnen fladderen….. Rust is altijd goed voor het creatieve brein!

Heb in ieder geval heel veel zin om Rosie & Me in het nieuwe jaar verder uit te gaan breiden!

Voor nu wens ik jullie Fijne Feestdagen en een Vrolijk & Creatief 2015!
Tot dan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *