fbpx

Geboortekaartje in stijl!

Jaaaaaa… ze is er! Een groot wonder & een klein meisje! Nova!

Nou ja, ze is er al een tijdje zoals je ziet. Geboren op 20 december met bijna 37 weken, dus dat hebben we samen toch maar mooi gedaan! En we waren nét voor de kerstdagen thuis, helemaal compleet! Wie had dat gedacht toen ik zo vroeg in het ziekenhuis belandde?

Haar geboortekaartje wilde ik jullie niet onthouden aangezien deze helemaal in het teken is van DIY. Een naamslingertje op kleine lapjes stof… hoe kan het ook anders 😉

De afgelopen maanden heb ik veel geknuffeld, gevoed, verschoond, nog meer geknuffeld en vooral ook niet geslapen. Poeh, het is maar goed dat niemand ziet hoe ik hier met wallen onder mijn ogen achter mijn laptop zit… Maar ook met een trotse glimlach.

Naast bovenstaande serieuze levenszaken, ben ik achter de schermen ook met Rosie & Me bezig geweest. Er is namelijk een ware stormloop geweest voor het patroon ‘Brooke’. Een absolute bestseller en voor mij dus een mooie start van het nieuwe jaar. Een aantal heb ik al toegevoegd aan The Me Gallery. en ik hoop hier de komende periode nog meer mooie exemplaren aan toe te mogen voegen.

Daarnaast ga ik mij storten op een nieuw patroon!!! Hij zit al in mijn hoofd (naast alle andere nog te maken patronen) en kan niet wachten om hem te tekenen, maken en uit te brengen. Volgende week ga ik in ieder geval naar het Stoffen Spektakel in Den Bosch om stof in te slaan… en om gewoon even helemaal los te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *