fbpx

The Me Gallery

Rosie & Sincha

Mijn versie van de ‘Brooke’!

Sincha: “Ik heb hem in een stevigere tricot gemaakt omdat ik dat zelf fijner vind om te dragen. Voor de constructie zelf, met name voor de kraag, was dit een minder evidente optie. In katoen gaat de kraag mooier tot zijn recht komen.

Daarbij vind ik dit een geweldig stofje omdat het door de print veel camoufleert. En dat is duidelijk gelukt. Je kan amper de kragen en het knopenpad ontdekken op de foto, in het echt ziet het er wel heel geslaagd uit!”

Rosie & Mo(nique)

De Brooke in de geruite stof vond ik helemaal fantastisch, dus ben op zoek gegaan naar een soortgelijk ruitje. Deze kleur past alleen beter bij mij.

Het was de eerste keer dat ik iets van geruite stof maakte, maar met de extra uitleg over het op ruit knippen en verwerken is het helemaal gelukt!

Ik ben er heel blij mee en krijg veel complimenten! Ik had de pasvorm van het patroon nu niet aangepast. Maar als ik hem nog een keer in een andere stof ga maken, dan maak ik de bovenlijf-lengte iets korter. Zodat het bandje net iets hoger komt. Dat is toch wat mooier denk ik.