fbpx

Gelanceerd…ik bedoel gewoon: YES! we zijn open!

Bloggen is duidelijk nog iets waar ik in moet gaan komen…maar we zijn dus begonnen. Officieel ‘in de lucht’ zoals dat heet. Zelfs al ruim twee maanden!

Het was reuze spannend om de eerste Nieuwsbrief van September met daarin de aankondiging te versturen. Binnen Rosie & Me Headquarters hebben we ( = mijzelf, mijn man en mijn dochtertje van 2!) dit heugelijke moment uitbundig gevierd met pannenkoeken en Jip & Janneke champagne.  Na maanden alles achter de schermen te hebben voorbereid, volgde ik na de grote druk op de knop met ingehouden adem de reacties via mail, FB en Twitter…..Van de laatste twee had (heb?) ik ook nog totaal geen kaas gegeten, dus wist ook niet precies wat ik aan het doen was en hoe het bij iedereen terecht zou komen. Maar YES, gelukkig! Er kwamen tal van enthousiaste, motiverende en vrolijke reacties. Met een tevreden glimlach op het gezicht kon ik verder. Oké we zijn begonnen! Nu is het echt!

Inmiddels zijn de nieuwsbrieven van Oktober en November ook verstuurd met daarin o.a. de aankondiging van nieuwe verkooppunten (YAY!!! nog meer enthousiaste liefhebbers van vintage patronen) en niet te vergeten een nieuw patroon: Welkom Charlie!

Op dit moment ben ik samen met mijn grafische vormgeveres!  (waar ik later meer over zal onthullen) druk bezig met het maken van flyers. Die had ik namelijk nog niet. Diverse naai ateliers hebben er inmiddels om gevraagd, dus het werd hoog tijd deze te gaan ontwikkelen.  Ze worden in ieder geval super leuk en helemaal in de style van Rosie & Me. Binnenkort zal ik  op het blog een preview laten zien! Wordt vervolgd dus…jaja, zolang ik nog niet ben bevallen, zal ik beter mijn blog-best doen 😉

Mocht het bloggen toch uitblijven, dan zou het dus maar net zo kunnen zijn dat ik toch al iets eerder in het kraambed ben beland…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *