fbpx

Workshop Punch Needle

schaar

Ik ben al een tijdje verliefd op de mooie punch needle creaties van Zoownatas. Zelf wilde ik ook dolgraag leren hoe je deze mooie creaties kunt maken, dus vroeg ik aan Natasja of ze een keer een workshop in het Zandpand wilde komen geven. Corona en de afstand zorgde er voor dat ze liever haar opgedane kennis, tips en trucs aan mij wilde leren. Zodat ik deze workshop zélf kon geven. Hoe tof!

Op een koude maandagochtend ben ik naar haar toffe atelier in Delft gereden en heb ontzettend veel geleerd. Ook ontdekte ik dat de hele punch needle techniek heel snel onder de knie te krijgen is. Mijn eigen dochter van 8 had in no time een kop en schotel getekend en gepunched. Inmiddels ben ik zelf een aantal mooie creaties rijker en liggen alle materialen in huis om deze techniek met jullie te delen.

Het is echt heel leuk voor zowel jong als oud of sámen. Plus het toffe van deze hobby is ook dat je het makkelijk vanaf je luie stoel kunt doen en gewoon mee op vakantie kunt nemen.

Inbegrepen in de workshop:

ster  3 Uur workshop punch needle
ster  Set verstelbare punch needles (merk Lavor)
ster  Plastic borduurring van 20 cm
Deze ring kun je steeds gebruiken voor tijdens het punchen. Minder mooi natuurlijk dan een bamboo ring, maar door de extra ribbel blijft je doek steviger op zijn plaats zitten en werkt daardoor fijner. Daarna kun je je werk uiteraard overnemen in een mooie decoratie ring om op te hangen.

ster  Doek en wol voor je project
ster  Voorbeeld sjablonen
ster  Afwerkingsmateriaal
ster  Limonade of koffie/thee met iets lekkers

 

 

Doelgroep:

Volwassenen en voor kinderen vanaf 8 jaar

Prijs:

€ 50,-

De punch needle set van Lavor én de borduur-ring zijn eventueel ook los te koop in het Zandpand voor € 16,95 (set-prijs)

Datum en Duur:

zondag 19 februari van 14.00 – 17.00 uur

Locatie:

Rosie’s Naaicafé
Zandpand, Oude Vismarkt 13
4101 CA Culemborg

Aanmelden:

Je kunt je hier hier aanmelden

schaar