fbpx

Workshop Flared Broek maken

schaar

Alle ouders weten inmiddels, de flared broek is ‘hot’ onder kinderen. En ja ik begrijp het, ook zeker onder volwassenen! Maar voor deze wokshop gaan we de flared broek in een kindermaat maken (keuze uit maat 86 t/m 176).
Uiteraard kun je nadat je deze broek voor je kind, nichtje of kleinzoon hebt gemaakt helemaal los gaan en  voor iedereen in de familie een flared broek maken!

Tijdens deze workshop leer je:

ster  Hoe je een patroon gebruikt: de juiste maat kiest en op de stof legt/knipt
ster  Het in elkaar naaien van een  flared broek, met stretch steek
ster  Tailleband aanzetten
ster  Zoom afwerken

Ik heb er bewust voor gekozen om deze workshop niet op de lockmachines te werken, maar op een ‘standaard huishoudmachine’. Juist omdat het leuk is om met de opgedane kennis thuis verder aan de slag te kunnen gaan, zonder dat je meteen hoeft te investeren in dure machines (dat kan altijd nog). Je leert dus hoe je ook op jouw machine met stretchstoffen kunt werken en waar je dan op moet letten.

Locatie:

Rosie’s Naaicafé
Zandpand, Zandstraat 14
4101 EG Culemborg

Doelgroep:

Deze workshop is geschikt voor iedereen. Ook als je niet eerder achter een naaimachine hebt gezeten, kun je hier aan meedoen.

Prijs:

€ 55,-

Inbegrepen:

ster  2 x  2,5 Uur naailes
ster  Gebruik van naaimachines.
Mocht je graag je eigen machine gebruiken, dan kan dat ook! Soms is het fijner om het juist daar op te leren, zodat je er thuis makkelijker mee verder kunt.
ster  Gebruik van patronen (maat 86 t/m 176)
ster  Gebruik van garen
ster  Taillenband-elastiek
ster  Koffie of thee met iets lekkers

Niet inbegrepen:

ster  Omdat het éne kind nou eenmaal het liefst een broek met blauwe dinosaurussen heeft en de ander met glitter bloemen zoals op de foto, laat ik de stofkeuze bij deze over aan jullie. Kies in ieder geval een tricot (stretch, met elastaan) stof die niet te dun is.
Hoeveel stof je precies nodig hebt is afhankelijk van de maat die je wilt gaan maken. Stof aankooptips mail ik iedereen persoonlijk na je aanmelding.  

Datum en Duur:

Nog niet bekend

Aanmelden:

Je kunt je hier aanmelden.

Uiteraard wordt de workshop conform de laatste Coronamaatregelen gegeven.
Meer hierover ontvang je bij inschrijving in de mail.

 

schaar