fbpx

Terugkomavond: Basisjurk 2.0

Uitnodiging voor alle ‘oud’ cursisten van de workshop ‘Basisjurk op Maat en Ontwerp’.


Lieve Sewing Sisters,

We zijn zo benieuwd hoeveel eigen ontwerpen er inmiddels al gemaakt zijn!
We hebben er al een paar mogen bewonderen. Via toegestuurde foto’s, op Facebook of Instagram, en ook een paar ‘live’ tijdens de naailes bij Els.
Geweldig, we zijn zo onwijs trots op jullie!! Wat zijn er al mooie jurken gemaakt!

Wel hebben we gemerkt, tijdens de 4 edities die we inmiddels hebben mogen geven, dat het niet iedereen gelukt was om het werkboek ‘Patroon Ontwerpen’ af te maken op de 2e zondag. We wilden jullie in 2 dagen natuurlijk zoveel mogelijk leren en meegeven……er is ook zoveel te vertellen en uit te leggen. We kunnen ons dan ook voorstelllen dat het fijn zou zijn om nog eens terug te komen. Dan heb je de mogelijkheid om je werkboek eventueel nog af te maken met onze hulp. Maar misschien heb je dan ook nog wel vragen over je basisjurk zelf, of andere dingen die aan bod zijn gekomen. We beantwoorden alle vragen dan graag!

Misschien heb je na de workshop de smaak van het zelf ontwerpen te pakken en wil je dit jaar graag zélf een jurk ontwerpen voor de Feestdagen. Waarom niet? Heb je hier ideeën, een schets of voorbeeld foto’s van? Neem ze mee naar de terugkomavond en je krijgt advies hoe je jouw ontwerp vanuit een basispatroon uit kunt werken.

Maar het aller-leukste is (ook als je je werkboek al af hebt of geen eigen ontwerpvragen hebt) dat ik 2 nieuwe jurken helemaal heb uitgewerkt. Met weer hele andere patroonaanpassingen en ontwerptechnieken. Alleen al aan deze twee jurken, twee nieuwe hoofdstukken dus, zul je een avond lang een flinke klus hebben. Echt een verdieping en uitbreiding van het werkboek dat je al hebt

Daarom nodigen we jullie graag  uit voor een Terugkomavond.
Oftewel een Basisjurk 2.0 workshop!

Doelgroep:

Cursisten die al eerder de workshop ‘Basisjurk op maat & ontwerp‘ hebben gevolgd

Prijs:

€ 40,-

Inbegrepen:

ster  2,5 uur Patroon ontwerp workshop
ster  Uitbreiding van het Rosie & Me werkboekje: patroon ontwerpen (met 2 nieuwe ontwerpen)
ster  Koffie & thee met iets lekkers

Zelf meenemen:

ster  Notitieboekje
ster  Potlood en een (gekleurde) pen.
ster  Liniaal
ster  Papierschaar
ster  Papierlijm (bijvoorbeeld een Pritt stift)

Datum en Duur:

Nog niet bekend

Aanmelden:

Je kunt je hier aanmelden.

Het lijkt ons heel erg leuk als er dan al een paar eigen ontwerpen van de basisjurk, of de basisjurk zelf in een mooi stofje, gedragen worden.

We horen graag van je, tot SEW’s!
Els & Esther